Tijdens mijn loopbaan heb ik ruim zeven jaar in de bureau-wereld gewerkt en heb ik opdrachten afgerond voor zowel profit- als non-profit opdrachtgevers waar ik trots op ben. En die mogen niet ontbreken in mijn Portfolio! Hieronder een greep uit deze opdrachten.

Zo heb ik bijvoorbeeld het merkintegratie-traject van diverse, grote Nederlandse wellness resorts begeleid. Deze resorts sloten zich aan bij een centrale holding wat zichtbaar moest worden in identiteit en communicatie. Ik was verantwoordelijk voor de communicatiestrategie en voerde het projectmanagement tijdens het uitvoeren van deze strategie.

Voor een bekend Nationaal fonds heb ik vier jaren op rij het Jaarverslag en Financieel Jaarverslag ontwikkeld binnen een creatief team. Ieder jaar werd er een nieuw concept ontwikkeld dat op ludieke wijzer werd uitgewerkt tot een spectaculair verslag!

Voor een overheidsinstelling in regio Eemland heb ik samen met het bureau waar ik werkte zowel alle particuliere als zakelijke communicatiemiddelen ontwikkeld binnen een sterk veranderende markt en veranderende organisatie.

Meer weten?
Bel via 06 – 50 939 404 of mail via ca@florisecommunicatie.nl