AANLEIDING:
Herbrink Makelaars had aanvankelijk de behoefte aan een centraal aanspreekpunt die alle marketing- en communicatievraagstukken oppakt. Daarnaast bestond de behoefte om de huisstijl verder te verfijnen, de kleuren waren onopvallend waardoor Herbrink minder opviel met advertentiemateriaal in met name gedrukte media.

ADVIES + COMMUNICATIEMIDDELEN:
Herbrink Makelaars heeft een bestaande huisstijl die in alle communicatieuitingen toegepast moet worden. Florise Communicatie heeft de huisstijl verder uitgewerkt door een secundaire kleur aan het bestaande kleurenpallet toe te voegen waarmee de centrale belofte van Herbrink Makelaars onderstreept wordt. Deze kleuren zijn inmiddels doorgevoerd in diverse huisstijlelementen en communicatiemiddelen waarbij Florise Communicatie verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van de vollende communicatiemiddelen:
– Website Herbrink Makelaars: www.herbrink.nl (functioneel en creatief ontwerp, tekst, beeldselectie, fotografie, technische ontwikkeling)
– Corporate brochure (ontwerp, dtp, tekst, beeldselectie, fotografie, drukwerk)
– Diverse advertentiecampagnes (ontwerp, dtp, tekst, beeldselectie, plaatsing)
– Te Koop-poster (ontwerp, dtp, drukwerk)
– Omslagmap (ontwerp, dtp, tekst, fotografie, drukwerk)
– Ontwikkeling diverse huisstijl items (ontwerp, dtp en drukwerk)
– Uitwerken concept “De grootste nieuwbouwmakelaar van de regio”

PROJECTMANAGEMENT:
Florise Communicatie pakt voor Herbrink Makelaars, op projectmatige basis, alle marketing- en communicatievraagstukken op:
– Bijhouden corporate website, onder ander schrijven en en plaatsen (nieuws)artikelen
– Opzetten en uitvoeren social media campagne
– Persvoorlichting (o.a. schrijven persberichten)